**PREDANÉ** NA PREDAJ 2-IZB BYT NITRA - CHRENOVÁ / 67 m2 / VYHĽADÁVANÁ LOKALITA
Cena:
90 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Sitnianska
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 67 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Na poschodí: 6
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 21010609
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PREDANÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na predaj 2-izbový byt v zateplenej bytovke vo vyhľadávanej lokalite na Sitnianskej ulici v Nitre, v mestskej časti Chrenová. Byt sa nachádza na 6.podlaží z celkových 11, s výmerou 67 m2.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa s balkónom, 2x nepriechodná izba, kúpeľňa s klasickou vaňou a oddelené wc. K bytu prislúcha pivnica situovaná v suteréne bytového domu. Byt sa predáva v pôvodnom stave, takže novému majiteľovi poskytuje dostatok priestoru na jeho rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Je slnečný, orientovaný na juhozápad, s pekným výhľadom na mesto a Zobor.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, bol zateplený, boli vymenené stupačky, zrekonštruovaná strecha. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite v mestskej časti Chrenová, s vynikajúcou dostupnosťou kompletnej občianskej vybavenosti: potraviny (Lidl, Nitrazdroj), nákupné centrum, poliklinika, lekáreň, MHD, materská škôlka, základná škola - toto všetko len pár minút pešou chôdzou. Ďalšou výhodou bývania v tomto bytovom dome sú bezproblémoví a slušní susedia.

Cena bytu je 90.000 Eur.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.


"Aj vašu nehnuteľnosť predáme rýchlo a výhodne."

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.