**PRENAJATÉ** NA PRENÁJOM KRÁSNY 3-IZB BYT NITRA - STARÉ MESTO / PEŠIA ZÓNA
Cena:
600,00 €/mesiac
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Štefánikova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 78 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 3
Balkón: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 21011369
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PRENAJATÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na prenájom veľmi pekný 3-izbový staromestský byt v zrekonštruovanej tehlovej bytovke v úplnom centre Nitry. Byt sa nachádza na 3.poschodí z celkových 4 a so svojou plochou 78 m2 ponúka novému majiteľovi veľkorysé bývanie priamo na pešej zóne, s výhľadom na staré mesto.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Boli vymenené všetky rozvody, zrenovované parkety, dvere, plastové okná, dlažby a stierky. Kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi: umývačka riadu, plynový sporák, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, priechodná obývačka, dve nepriechodné izby (spálňa a detská/hosťovská izba), kúpeľňa s klasickou vaňou a samostatné wc. Byt je orientovaný na západ.

Bytový dom prešiel v roku 2020 kompletnou rekonštrukciou. Disponuje bezpečnostným kamerovým systémom a elektronickým vrátnikom. Za bytovým domom je k dispozícii spoločný dvor so zeleňou a preliezkami. Výhodou bývania v tomto bytovom dome sú bezproblémoví a slušní susedia. Parkovanie je možné na rezidenčnú kartu na dvoch priľahlých uliciach.

V bezprostrednej blízkosti je dostupná kompletná občianska vybavenosť: potraviny, materská škôlka, základná škola, gymnázium, zástavka MHD, divadlo, pošta. Historické centrum Nitry (Dolné mesto) ponúka okrem štandardnej občianskej vybavenosti množstvo ďalších možností na trávenie voľného času: historické pamiatky, kaviarne, cukrárne, reštaurácie...

Cena prenájmu je 600 Eur na mesiac, vrátane energií a internetu.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.


"Aj vašu nehnuteľnosť prenajmeme rýchlo a výhodne."

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.