**PREDANÉ** NA PREDAJ PEKNÝ RODINNÝ DOM NITRA - DRÁŽOVCE
Cena:
dohodou
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Topoľčianska
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 130 m2
Plocha pozemku: 1252 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 21012076
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PREDANÉ**

Realitná kancelária Domus Real ponúka na predaj veľmi pekný 4-izbový rodinný dom (bungalov) na Topoľčianskej ulici v mestskej časti Nitra - Drážovce. Je situovaný v pokojnej časti obce, v tichej súkromnej uličke, cca 50m od hlavnej cesty. Súčasťou tohto domu s obytnou plochou 130 m2 je aj letná terasa s grilom, okrasná záhrada s detským ihriskom a záhradným domčekom a samostatne stojaca garáž s prístreškom pre druhé auto.

Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba so samostatnou toaletou, obývačka s krbom spojená s kuchyňou, 3 samostatné nepriechodné izby, šatník, kúpeľňa s toaletou. Je situovaný v tichej lokalite, mimo hlavnej cesty, orientovaný na juh. Všetky izby, s výnimkou jednej, sú kompletne zariadené nábytkom, kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi (chladnička, sporák, umývačka). Denná časť je klimatizovaná.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn, kanalizácia). K dispozícii je aj vlastná studňa. Vykurovanie je podlahové, prostredníctvom plynového kondenzačného kotla. Ohrev vody zabezpečuje plynový kotol v kombinácii so slnečnými kolektormi.

V lokalite sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: potraviny, materská škôlka, základná škola, zástavka MHD. Dom ma vynikajúcu dostupnosť do priemyselného parku Nitra-Sever ako aj na diaľnicu R1.

Cenu nehnuteľnosti ako aj ďalšie informácie vám radi poskytneme v sídle našej realitnej kancelárie. V prípade záujmu o obhliadku nás môžete kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.