**PREDANÉ** NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT NITRA / 81m2 /OBĽÚBENÁ LOKALITA
Cena:
138 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Južná
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 81 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 21011875
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PREDANÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v tehlovej bytovke v obľúbenej lokalite na Južnej ulici v Nitre. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí z celkových 3 poschodí. Svojou dispozíciou a podlahovou plochou 81 m2 ponúka nadštandardné bývanie v širšom centre mesta.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývačka prepojená s kuchyňou s balkónom, spálňa s balkónom, detská izba / pracovňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, oddelené WC. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: bola zrekonštruovaná kúpelňa s wc, kuchyňa s kuchynskou linkou, nové dvere so zárubňami, podlahy a stierky, boli vymenené všetky pôvodné okná za kvalitné plastové. Na chodbe a v spálni sú k dispozícii vstavané skrine. Veľkou výhodou bytu je vlastné kúrenie (plynový kotol Buderus so zásobníkom teplej vody) a klimatizácia so samostatnými jednotkami vo všetkých troch izbách. Byt je slnečný, orientovaný na juhozápad a severovýchod.

Parkovanie je bezproblémové, s dostatkom verejných parkovacích miest priamo pri bytovom dome. V prípade záujmu je možnosť dokúpenia garážového státia v suteréne domu. Bytový dom aktuálne prechádza kompletnou rekonštrukciou vonkajšieho opláštenia: renovácia fasády, balkónov, strechy.

Obytný komplex Martinák, ktorého súčasťou je bytový dom, je situovaný v tichom prostredí vo vyhľadávanej časti širšieho centra Nitry. Okolie bytového domu je upravené, s množstvom zelene. Príjemná architektúra komplexu bytových domov spolu s jej výnimočnou polohou v tichej lokalite, vzdialenej len pár minút od centra Nitry, vytvárajú nevyhnutné predpoklady pre naplnenie vašich snov o novom bývaní.

V bezprostrednej blízkosti bytového komplexu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: obchody, materská škôlka, základná škola, zástavka MHD, pošta, športová hala (fitnes, squash atď...). Výjazd na diaľničný obchvat R1 je vzdialený 3 min cesty autom.

Byt sa predáva čiastočne zariadený (viď fotografie). Je vhodný aj ako investícia s možnosťou okamžitého prenájmu, bez potreby veľkých investícií do zariadenia.

Cena bytu je 138.000,- Eur.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.


"Aj vašu nehnuteľnosť predáme rýchlo a výhodne."

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.