**PREDANÉ** NA PREDAJ 2-IZB BYT NITRA - STARÉ MESTO / PEŠIA ZÓNA
Cena:
145 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Štefánikova trieda
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 70 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 4
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 210109100
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PREDANÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na predaj veľký 2-izbový staromestský byt v zrekonštruovanej tehlovej bytovke na pešej zóne, v úplnom centre Nitry. Byt sa nachádza na 4.poschodí z celkových 4 a so svojou plochou 70 m2 ponúka novému majiteľovi veľkorysé bývanie s výhľadom na staré mesto. Predáva sa kompletne zariadený - tak ako je vidno na fotografiách.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Boli vymenené všetky rozvody, zrenovované dubové parkety, vymenené drevené zárubne a dvere, plastové okná, dlažby, stierky. Bola vymenená aj kuchynská linka, ktorá je kompletne vybavená všetkými spotrebičmi: práčka so sušičkou 2v1, umývačka riadu, plynový sporák, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, nepriechodná obývačka, nepriechodná spálňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a oknom, samostatné wc s oknom. Majiteľovi bytu je na spoločnej chodbe k dispozícii aj uzamykateľná krytá lodžia, ktorú môže využiť na sušenie prádla. Byt je slnečný, orientovaný na západ. Vykurovanie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom.

Bytový dom prešiel v roku 2020 kompletnou rekonštrukciou. Bol zateplený, boli vymenené rozvody (plyn, elektrina), bola zrekonštruovaná a zateplená strecha. Aktuálne sa pripravuje výber dodávateľa výťahu. Dom disponuje bezpečnostným kamerovým systémom a elektronickým vrátnikom. Za bytovým domom je majiteľom bytu k dispozícii spoločný dvor so zeleňou a preliezkami. Ďalšou z veľkých výhod bývania v tomto bytovom dome sú bezproblémoví a slušní susedia. Parkovanie je bezproblémové, na rezidenčnú kartu na dvoch priľahlých uliciach (poplatok za 1 auto = 10 Eur / rok)

V bezprostrednej blízkosti je dostupná kompletná občianska vybavenosť: potraviny, materská škôlka, základná škola, gymnázium, zástavka MHD, divadlo, pošta. Historické centrum Nitry (Dolné mesto) ponúka okrem štandardnej občianskej vybavenosti množstvo ďalších možností na trávenie voľného času: historické pamiatky, kaviarne, cukrárne, reštaurácie...

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.


"Aj vašu nehnuteľnosť predáme rýchlo a výhodne."

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.