**PRENAJATÉ** NA PRENÁJOM 3-IZBOVÝ BYT NITRA - CHRENOVÁ / TOP LOKALITA / 76 m2
Cena:
650,00 €/mesiac
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Fatranská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 76 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 5
Balkón: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 21012427
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PRENAJATÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na prenájom 3- izbový byt v zateplenom bytovom dome na Fatranskej ulici, v obľúbenej lokalite v mestskej časti Nitra-Chrenová. Nachádza sa na 5. poschodí zo 7, s výmerou 76 m2.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, 1 x priechodná izba (obývačka) s balkónom, 2 x nepriechodná izba (spálňa, hosťovská izba resp. pracovňa), kúpeľňa s vaňou kombinovanou so sprchovým kútom, samostatné wc, špajza, šatník (sklad).

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v celom byte sú osadené nové plastové okná, nové stierky, parkety/koberce, bezpečnostné vchodové dvere. Prenajíma sa kompletne zariadený kvalitným nábytkom, vrátane kuchyne vybavenej všetkými spotrebičmi: chladnička, sporák, mikrovlnka, umývačka. V obývačke je k dispozícii TV a klimatizácia.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej a pokojnej lokalite v mestskej časti Chrenová, s vynikajúcou dostupnosťou (všetko na pešo do 100m) kompletnej občianskej vybavenosti: potraviny (Lidl, Nitrazdroj), poliklinika, medicínske centrum, MHD, materská škôlka, základná škola. Ďalšou výhodou bývania v tomto bytovom dome sú bezproblémoví a slušní susedia a bezproblémové parkovanie

Cena prenájmu je: 650 Eur mesačne (vrátane energií). Pri podpise nájomnej zmluvy sa zároveň uhrádza depozit vo výške 1000,- Eur.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.


"Aj váš byt prenajmeme rýchlo a výhodne."

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.