**PRENAJATÉ** NA PRENÁJOM VEĽKÁ GARSÓNKA NITRA / NOVOSTAVBA / 35m2
Cena:
350,00 €/mesiac
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Botanická
Kategória: Byty
Druh: Garsónka
Cena za energie: 50
 
Cena za energie: 50
Podlahová plocha: 35 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 5
Balkón: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 22010514
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PRENAJATÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na prenájom veľmi peknú garsónku v novostavbe obľúbeného bytového komplexu Agria na Botanickej ulici v Nitre. Byt sa nachádza na 5. poschodí z 5, s výmerou 35 m2. Z balkóna ponúka krásny výhľad na botanickú záhradu a mesto.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, izba s kuchynským kútom, kúpeľňa s klasickou vaňou a wc. Byt je orientovaný na juhozápad.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, kuchynský kút je vybavený modernou kuchynskou linkou so všetkými spotrebičmi (chladnička, rúra na pečenie so sklokeramickou varnou doskou, mikrovlnka). V izbe je k dispozícii TV.

V bezprostrednej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: obchodné centrum, materská škôlka, základná škola, zástavka MHD, poliklinika, potraviny. Dostupnosť do centra mesta je bezproblémová - autom sa tam dostanete za 3min, pešo za 10min. Parkovanie je bezproblémové na vyhradenom parkovisku priamo pred bytovým domom.

Cena prenájmu je: 350 Eur mesačne + 50 Eur energie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza 1 mesačné nájomné + 1 mesačný depozit.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.