**PREDANÉ** NA PREDAJ 3-IZB BYT NITRA - CABAJ / 81m2
Cena:
108 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 81 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 22080445
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na predaj 3-izbový byt v zrekonštruovanom bytovom dome v obci Cabaj-Čápor pri Nitre. Byt sa nachádza na 1. poschodí z celkových 2, s výmerou 81 m2.

/ úvodná fotografia je ilustračná /

Byt je čiastočne prerobený, má vlastné kúrenie, vymenené 2 radiátory, nové plastové okná, nové stierky v dvoch izbách a bezpečnostné vchodové dvere. Nakoľko je byt tehlový, tak je možné jednoduché a nenákladné dispozičné prerobenie podľa vlastných predstáv (napr. spojenie kuchyne a obývacej izby, poprípade zväčšenie kúpelne a podobne). Byt sa predáva ako holobyt, so staršou kuchynskou linkou, ktorú si majiteľ po prípadnej dohode odnesie.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, dve spálne, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa s klasickou vaňou, samostatné wc, priestranná špajza s oknom. K bytu patrí aj veľká pivnica 12 m2.

Bytový dom je tehlový a zrekonštruovaný. Bol zateplený s novou fasádou, vymenené vchodové dvere do bytového domu. Nachádza sa vo vyhľadávanej a pokojnej časti s bezproblémovým parkovaním priamo pred bytovým domom. Jeho veľkou výhodou je výborná dostupnosť do centra Nitry (cca 5 min), s priamym napojením na rýchlostnú cestu R1. V prípade autobusovej dopravy cesta na autobusovú stanicu v Nitre trvá presne 11min. V blízkosti bytového domu je dostupná kompletná občianska vybavenosť: potraviny, materská škola, základná škola, lekáreň, autobusová zastávka, pošta.

Cena bytu vrátane kompletného právneho servisu je: 108.000,- Eur.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0905 500 514.

"Aj vašu nehnuteľnosť predáme rýchlo a výhodne."

Maklér:

makler
Marcel Bellovič
0905500514

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.