**PREDANÉ** NA PREDAJ 1-IZB APARTMÁNOVÝ INVESTIČNÝ BYT / PROJEKT MERIDIEN / NÍZKE TATRY
Cena:
193 927,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Mikuláš
Ulica: Iľanovská
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 36 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 210122190
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PREDANÉ**

Realitná kancelária Domus Real ponúka exkluzívne na predaj 1-izbový apartmánový investičný byt v novom projekte Mēridien Five Star Resort, v Nízkych Tatrách - v susedstve Demänovskej doliny - s vlastným lyžiarskym strediskom Ski Iľanovo. Doprajte si oddych v luxusných apartmánoch v každom ročnom období. Apartmán s rozlohou 36,2 m2 navyše disponuje priestrannou loggiou s rozlohou 3,9 m2. K apartmánu zároveň prislúcha jedno parkovacie státie.

Investičné apartmány Mēridien sa nachádzajú v Iľanovskej doline v Nźkych Tatrách, priamo v prírode, ktorá nie je zasiahnutá prírodnou či stavebnou kalamitou. Projekt rešpektuje a váži si čaro miesta a jeho zachovanie. Ticho a pokoj v tejto doline si zamiluje každý návštevník. Iľanovská dolina je málo navštevovaná, ale turisticky veľmi zaujímavá. V dolnej časti je to široká dolina a smerom na sever sa zužuje. Je dlhá 9 km a nachádza sa v Nízkych Tatrách. Zo západu ju ohraničujú vrchy Demänovská hora, Kurence, Magura a Pusté. Z východu zasa Bodová, Končistý vrch, Poludnica, Kúpeľ a Kliny. Zo severu ju uzatvára Krakova hoľa.

VYBAVENIE APARTMÁNOV
Všetky apartmány ponúkajú maximálny komfort a sú vybavené nadštandardnými materiálmi. Každý apartmán disponuje priestrannou loggiou s rozlohou od 3,6 do 60 m2. Apartmány sa predávajú kompletne zariadené tak ako je možné vidieť na vizualizáciách vo fotogalérii. Projekt myslí v prvom rade na klientov a ich relax, a tak ako sa myslelo na maximálny komfort pri vybavení apartmánov, tak sa myslí aj na maximálny komfort pobytu.

ALL INCLUSIVE SLUŽBY
Mēridien Five Star Resort budú ako jediné investičné apartmány na Slovensku ponúkať svoje služby formou All inclusive!

WELLNESS
Dovolenkári, ktorí budú navštevovať rezort Mēridien budú mať k dispozícii wellness, interiérový aj exteriérový. Wellness bude vybavený saunou, vírivkou, ochladzovacou kaďou i perličkovým kúpeľom. Vo wellness nebude chýbať tepidarium a miestnosti, kde budú na Vás čakať usmiati maséri, aby Vám dopriali zaslúžený odpočinok. Pre úplnú dokonalosť Spa nebude chýbať wellness bar.

REŠTAURÁCIA A LOBBY BAR
Projekt rezortu Mēridien sa od úplného začiatku zakladá na kvalite, a to sa nebude meniť ani pri chode reštaurácie a lobby baru, kde klienti zažijú gastronomické zážitky, ktoré zaručia, že budú nadmieru spokojní a znova sa radi ubytujú v rezorte Mēridien. Grilované špeciality v reštaurácii na streche rezortu, posedenie pri živej hudbe – aj to nájdete v najluxusnejšom rezorte Mēridien Five Star Resort.

ŠPORT A ZÁBAVA
Mēridien Five Star Resort bude mať vlastné bowlingové dráhy, posilňovňu a aj tenisový kurt. Rezort Mēridien ponúka klientom nielen služby, ale aj niečo navyše. Pre svojich klientov má k dispozícii aj vlastný lyžiarsky svah, lyžiarsku školu a požičovňu lyží. Cez letné mesiace máme pripravenú požičovňu e-bikov a tenisovú školu. Možno si kladiete otázku, čo so svahom cez leto? Odpoveďou je nezabudnuteľný zážitok v podobe adrenalínovej atrakcie: Zipline. V letných mesiacoch budete môcť využiť aj vonkajší prepadový bazén.

KADERNÍCKE SLUŽBY
K dispozícii bude exkluzívne kaderníctvo pod záštitou značky COCOCHOCO Profesionál a pre pánov Barber.

DETSKÉ IHRISKÁ
V centrálnej budove bude veľké interiérové ihrisko pre deti, ktoré poznáte z nákupných centier, a taktiež exteriérové 3D bludisko. Ambasádormi nášho projektu sú Smejko a Tanculienka.


CENY A TERMÍNY
Cena apartmánu (vrátane kompletného vybavenia interiéru a parkovacieho státia) je 193.927,- Eur.
Predpokladaný investičný (ročný) výnos: 6-10% p.a. z hodnoty apartmánu.

Začiatok výstavby projektu: 09/2021 - aktuálne je dokončený skelet prvých dvoch podlaží.
Plánovaný termín dokončenia: 2Q/2023

Kompletnú ponuku voľných apartmánov v projekte Mēridien Five Star Resort (s rozlohou od 24 do 62 m2) nájdete v ponuke našej kancelárie. V prípade záujmu o akékoľvek bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.