**PRENAJATÉ** NA PRENÁJOM VEĽKÁ GARSÓNKA NITRA / NOVOSTAVBA / 28m2
Cena:
480,00 €/mesiac
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Coboriho
Kategória: Byty
Druh: Garsónka
 
Podlahová plocha: 28 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 230806186
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PRENAJATÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na prenájom veľmi peknú priestrannú garsónku v novostavbe obľúbeného bytového komplexu Nový Polygon na Coboriho ulici v širšom centre Nitry. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 5, s výmerou 28 m2, vrátane slnečného balkóna.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, izba s kuchynským kútom, kúpeľňa so sprchovým kútom a wc. Byt je orientovaný na juhozápad.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, kuchynský kút je vybavený modernou kuchynskou linkou so všetkými spotrebičmi (chladnička, sklokeramická varná doska, mikrovlnka, varná konvica). K dispozícii je TV a pripojenie na internet.

V bezprostrednej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: obchodné centrum, materská škôlka, základná škola, zástavka MHD, nemocnica, potraviny. Dostupnosť do centra starého mesta je bezproblémová - pešo za 5min.

Cena prenájmu je: 480 Eur mesačne vrátane energií, TV a pripojenia na internet. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza 1 mesačné nájomné + depozit vo výške mesačného nájmu..

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.