**PRENAJATÉ ** NA PRENÁJOM 1-IZB BYT V NOVOSTAVBE S VEĽKOU TERASOU
Cena:
550,00 €/mesiac
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Nedbalova
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 39 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 230806195
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**PRENAJATÉ**

Realitná kancelária DOMUS REAL ponúka na prenájom moderne zariadený 1 - izbový byt v bytovom komplexe "Nové bývanie pri Čermáni" na Nedbalovej ul. v Nitre. Nachádza sa na 1.poschodí z celkových 4, pričom jeho výmera je 39 m2. Súčasťou bytu je aj veľká terasa s rozlohou 21 m2. V prípade záujmu je za príplatok k dispozícii aj garážové státie v suteréne bytového domu.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa spojená s izbou so spáľňovou časťou a terasou, kúpeľňa so sprchovým kútom a wc. Je orientovaný na juhovýchod. V suteréne domu je k dispozícii aj pivnica.

Byt je veľmi vkusne zariadený novým moderným nábytkom a vybavený všetkými spotrebičmi (indukčná varná doska, rúra na pečenie kombinovaná s mikrovlnnou rúrou, umývačka riadu, chladnička kombinovaná s mrazničkou, práčka). V byte je k dispozícii optický internet (400Mb/s) a TV s Magio balikom programov. Bytový dom je zateplený, v celom byte sú osadené plastové okná s trojsklom, podlahové kúrenie a plávajúce podlahy.

Byt sa nachádza v tichej lokalite, v bezprostrednej blízkosti je dostupná kompletná občianska vybavenosť: nákupné centrá, poliklinika, materská škôlka, základná škola, pošta, zástavka MHD.

Cena prenájmu je: 550 Eur mesačne (vrátane energií a internetu). Pri podpise nájomnej zmluvy sa majiteľovi bytu uhrádza 1 mesačné nájomné + 1 mesačný depozit.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 584 602.

Maklér:

makler
Domus Real
0903584602

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.